Anssi Tikanmäki: Maisemakuvia Suomesta

Yökonsertti Rauniokirkossa la 19.8. klo 21:30

Rauniokirkkoon saapuu yksi Suomen musiikkimaailman huippunimistä, kun Anssi Tikanmäen orkesteri konsertoi Rauniokirkossa lauantaina 19.8.2017 klo 21:30. Konsertin teema Maisemakuvia Suomesta, ja se on osa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta. Liput maksavat ennakkoon 15 euroa ja ovella 20 euroa. Ennakkomyyntipaikat ovat Aapiskukko, Keltainen Talo ja Anssin kauppa (Aitoo).

Tikanmäki on legendaarinen huippumuusikko, joka on esiintynyt 1970-luvulta lähtien muun muassa Hectorin yhtyeessä ja Juice Leskisen Grand Slamissa. Myöhemmin Tikanmäki on sovittanut musiikkia Apulanta-yhtyeelle, Yö-yhtyeelle, Anna Erikssonille sekä Negative-yhtyeelle. Hän on tehnyt musiikkia myös teatteriin ja elokuviin, kuten Aki Kaurismäen Juha-elokuvaan.

Anssi Tikanmäki on säveltänyt ja julkaissut kymmenen albumia, joista tunnetuimpia ovat orkesterisarja Maisemakuvia Suomesta (1981), Vanhat valokuvat (1984), Pizza á la Anssi Tikanmäki (1994) sekä Tuntematon maa (2006).

HUOM! KONSERTIN KAIKKI ENNAKKOLIPUT ON MYYTY, MUTTA RAJOITETTU MÄÄRÄ LIPPUJA ON MYYNNISSÄ OVELLA ENNEN KONSERTIN ALKUA. TERVETULOA!